Thaimaalainen, joka keräsi sosiaalisessa mediassa 800,000 XNUMX bahtia munuaistautinsa takia, ostaa kuorma-auton, uuden puhelimen, suututti lahjoittajia

Chonburi-

Munuaissairaudesta kärsivä thaimaalainen on pyytänyt anteeksi lava-auton ostamista, kun ystävälliset ihmiset lahjoittivat hänelle 800,000 XNUMX bahtia hoitoon.

Vaikka hänen lausuntonsa puolustaessaan tekojaan eivät todennäköisesti juurikaan lieventä häntä Thaimaan sosiaalisessa mediassa kohdistuvaa kritiikkiä.

Hän esimerkiksi sanoi, että hän kielsi antamasta äidilleen 100,000 XNUMX bahtia – kyllä, hän antoi rahat, mutta se oli velan maksamista.

Hän myös kielsi ostaneensa tyttöystävälleen kalliin puhelimen – ei, se oli minulle, hän sanoi lievennyksenä.

Daily News vieraili eilen Laem Ngopissa, Tratissa Sorayuth Phuangsa-artin, 28, kotissa sen jälkeen, kun sosiaalinen media moitti häntä tuhlauksesta.

Hän oli kotona dialyysissä, kun toimittajat saapuivat. Hän kärsii vaiheen 5 munuaissairaudesta.

Selitettiin, että ihmiset olivat lahjoittaneet yli 800,000 310,000 bahtia Sorayuthille eli "Phiawille" – nyt vain XNUMX XNUMX oli jäljellä.

Hän suostui ja pyysi anteeksi.

Hän myönsi ostaneensa lava-auton, mutta se oli hänen nimissään, hän sanoi. Ei isänsä nimissä, kuten sosiaalisessa mediassa virheellisesti ehdotettiin.

Hän oli vuokrannut naapurin ajoneuvon 3,000 XNUMX bahtilla, joten hän päätti ostaa sellaisen itselleen, jotta hän voisi viedä dialyysinsa tulokset Chonburin sairaalaan.

Tämä säästää rahaa, hän sanoi.

Hän myös kiisti ostaneensa tyttöystävälleen puhelimen. Hän kertoi, että joku laittoi sosiaaliseen mediaan kuvia hänestä tyttöystävän kanssa. Heidät otettiin aikoja sitten ennen kuin hän sairastui ja ennen kuin he erosivat.

Ei, hän sanoi, puhelin oli minua varten. Anteeksi myös siitä.

Mitä tulee väitteisiin, että hän olisi antanut äidilleen 100,000 XNUMX bahtia, se oli väärin. Kyllä, hän oli antanut hänelle rahat, mutta sillä oli tarkoitus maksaa velkaa.

"En tuhlannut rahaa lahjoituksista", hän sanoi, "käyttään sen viisaasti".

Hän lisäsi, että jos hän toipuu, hän voi käyttää noutoa elantonsa hankkimiseen.

Tilaa
SOURCEDaily News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/