Nana Plazassa takavarikoitiin yli 2 miljoonaa bahtia seksileluja ja erektiohäiriölääkkeitä

Bangkok-

2 miljoonan bahtin arvosta seksileluja, afrodisiakkeja ja väärennettyjä viagraa takavarikoitiin viime yönä (tiistaina) kymmenestä kioskista, jotka toimivat Bangkokin Nanan alueella.

Poliisi teki yhteistyötä armeijan ja suojelupalvelujen kanssa toteuttaakseen ratsian sen jälkeen, kun yleisö oli valittanut kauppiaista (toimivat soi 3/1 -alueella), jotka myyvät kadulla laittomia esineitä tekijänoikeuslakeja rikkomatta. He totesivat myös, että monet turistit loukkaantuivat ja järkyttyivät myytävistä tavaroista.

Julkinen suojeluviranomaiset olivat jo viime vuoden lopulla varoittaneet heitä poistumaan, mutta tuloksetta. He sanoivat myös, että osa myyjien myymistä lääkkeistä voi olla haitallista ja heidän liiketoimintansa voisi vaikuttaa Thaimaan maineeseen.
Poliisi on nostanut myyjiä syytteeseen huumausaineiden hallussapidosta ja levittämisestä ilman lupaa sekä säädyttömien tavaroiden myymisestä. Suuri nosto oli esillä Lumphinin poliisiaseman edessä.

On epäselvää, minne takavarikoidut tavarat menevät.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEDaily News
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/