60-vuotias irlantilainen mies hyppää kuolemaan asunnosta erottuaan vaimostaan

Pattaya-

A 60-year-old Irish citizen, Mr. Brian Dobino, jumped to his death late last evening from a Central Pattaya Condo leaving bystanders in shock.


A security guard who was well acquainted with Mr. Dobino said he had recently broken up with his wife and had been living alone since the breakup. He had been a long time area expat.

He had recently been in a local hospital for anxiety and panic attacks due to the stress of the breakup with his wife and alleged financial problems. He had been released only a day or two before. He had allegedly told the condo staff he may have to return to Ireland due to the breakup and finance issues and that he could not imagine doing so which led to the panic attacks.

Police said there was no foul play in the incident. They did not say if they found a note.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/