60-vuotias irlantilainen mies hyppää kuolemaan asunnosta erottuaan vaimostaan

Pattaya-

60-vuotias Irlannin kansalainen, Mr. Brian Dobino, hyppäsi kuolemaan myöhään eilen illalla Keski-Pattayan asunnosta jättäen sivulliset järkyttymään.


Vartija, joka tunsi herra Dobinon hyvin, kertoi, että tämä oli äskettäin eronnut vaimostaan ​​ja asunut yksin erosta lähtien. Hän oli ollut pitkään alueen ulkomaalainen.

Hän oli äskettäin ollut paikallisessa sairaalassa ahdistuneisuus- ja paniikkikohtausten vuoksi, jotka johtuivat erosta vaimostaan ​​ja väitetyistä taloudellisista ongelmista. Hänet oli vapautettu vain päivää tai kaksi aikaisemmin. Hän oli väitetysti kertonut asunnon henkilökunnalle, että hänen on ehkä palattava Irlantiin hajoamisen ja rahoitusongelmien vuoksi ja ettei hän voinut kuvitella tekevänsä niin, mikä johti paniikkikohtauksiin.

Poliisin mukaan tapahtumassa ei ollut rikosta. He eivät sanoneet, löysivätkö muistiinpanon.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/