43-vuotias thaimaalainen nainen pidätettiin kiinalaisen turistin laukun varastamisesta diskossa

Pattaya-

43-vuotias thaimaalainen nainen, joka vietti äskettäin puolitoista vuotta Thaimaan vankilassa varkauksista, pidätettiin Walking Streetillä sen jälkeen, kun Kiinan kansalaisen väitettiin varastaneen hänen laukkunsa suositussa Walking Streetin yökerhossa aikaisin tänä aamuna.

Huang Siqing, 28-vuotias, kertoi poliisille, että epäilty ja hänen ystävänsä olivat ottaneet hänen viereensä pöydän ja flirttailleet hänen kanssaan. Hän ilmoitti, ettei ollut kiinnostunut. Hän meni wc:hen jättäen laukkunsa pöydälle ja palasi huomaamaan sen kadonneen.
Laukussa oli hänen passinsa, kännykkänsä, luottokorttinsa ja käteistä.


Mr. Siqing meni välittömästi Walking Streetin turistipoliisin osastolle ja poliisi meni hänen kanssaan diskoihin epäileen naisen olevan edelleen alueella. Discon valvontakamera pystyi tunnistamaan naisen.


He olivat oikeassa, että hän oli edelleen alueella ja löydettiin toisesta läheisestä yökerhosta ja pidätettiin laukun kanssa.

Epäilty on kiistänyt varkauden ja väittää luulleensa laukun jääneen turistilta, koska hän ei halunnut sitä. Poliisi ei usko hänen tarinaansa ja häntä uhkaa lisää vuosia vankeutta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/