Savuttomat määräykset voimassa, kaupungin viranomaiset sanovat, että ne pannaan täytäntöön, 5000 bahtin sakkoja

Bangkok -

Taudinvalvontaministeriö (DDC) on julkistanut kansanterveysministeriön savuttomien alueiden määräykset, jotka astuvat voimaan 3.

Chatuchakin markkinoilla DDC:n pääjohtaja Suwannachai Watthanayingcharoenchai piti lehdistötilaisuuden kansanterveysministeriön uusista määräyksistä, jotka julistavat julkiset tilat, työtilat ja julkiset ajoneuvot savuttomuiksi alueiksi.

Kielto koskee ihmisiä, jotka tupakoivat kahviloiden ja ravintoloiden ulkopuolella. Kaikkien julkisten rakennusten sisään- tai uloskäynneistä tulee viiden metrin suojavyöhyke. Tämä koskee myös ulkopuolisia istuinalueita baareissa, yökerhoissa jne.

Uusia määräyksiä rikkoville voidaan langettaa 5,000 XNUMX bahtin sakko.

Pattayan kaupungin viranomaiset ovat sanoneet noudattavansa Thaimaan lakia tupakoinnin kieltämisestä julkisilla paikoilla.

On epäselvää, myönnetäänkö sakko tupakoinnista kiinni jääneelle vai yrittäjälle, eivätkä viranomaiset vastanneet asiaa koskeviin kysymyksiin lehdistöhetkellä.

Kieltoalue tarkoittaa, että tupakointi lähes kaikilla kaupungin tärkeimmillä kaduilla on lain vastaista, ja tupakoinnista kiinni jääneet turistit ja paikalliset voivat saada 5000 XNUMX bahtin thaimaan sakon. Ylimääräisiä kylttejä sijoitetaan ympäri kaupunkia englanniksi, kiinaksi, venäjäksi ja thaiksi, varoittavat kaupungin viranomaiset sakosta.

SOURCEDepartment of Disease Control
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/