Muoviroskaa löydettiin kuolleen merikilpikonnan ruumiista Chon Burin rannalta

Muovijätteitä on löydetty kuolleen vihreän kilpikonnan sisältä Bang Sane Beachiltä Chon Burista.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoo, että vihreä kilpikonna löydettiin eilen Bang Sane Beachiltä Chon Burista.

Naaraskilpikonna oli 76.5 senttimetriä pitkä ja 72 senttimetriä leveä. Sen iäksi on arvioitu noin 25-30 vuotta. Ruumis oli jo alkanut mätää.

Kilpikonnan sisältä löydettiin meriruohoja, merilevää, kalaverkon palasia ja muovijätettä.

Kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaalainen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/