Paikalliset asukkaat järkyttyivät Nirun Condon alueelle kertyneistä roskista

Pattaya-

Paikalliset asukkaat ottivat yhteyttä lehdistöön huolestuneena roskista, joita edelleen kaadetaan ja jätetään alueelle lähellä Nirun Condoa ja Soi Bongkotia.

He ovat lähettäneet kuvia, jotka kuvaavat ongelmaa ja ilmoittaneet, että he ovat yrittäneet saada paikallisia kaupungin virkamiehiä käsittelemään asiaa useiden kuukausien ajan ilman, että tällä hetkellä toimenpiteitä on tehty.

Huolestuneet kansalaiset toteavat, että kuorma-autot ja yksityisautot heittävät alueelle suuria määriä roskia, usein keskellä yötä.

Tämä puolestaan ​​houkuttelee alueelle raadonsyöjiä, kuten kulkukoiria, rottia ja villisikoja, jotka ovat molemmat nähty.

Maa-alueen uskotaan olevan yksityisessä omistuksessa olevaa maata, joka ei ole kaupungin omistuksessa, mikä on osa kysymystä siitä, miksi ongelmaan ei ole puututtu.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/