Tuntemattoman ulkomaalaisen ruumis löydettiin kellumasta Pattayan lahdella

The body of what appears to be a heavily tattooed caucasian foreign man was found floating in Pattaya Bay by a fisherman early this morning.

Rescue workers were called and brought the body to shore where a closer examination took place.

The body appeared to have been deceased and in the water for over a week. The majority of the limbs and head had appeared to be eaten by fish to the bone. The man had been wearing black shorts and a black shirt.

There was no initial sign of bone trauma indicating severe trauma or blunt damage according to officials.

Local embassies have been contacted and police will be reviewing missing person reports today while medical staff continue to try to get a more precise cause of death.

The following video contains content that may offend sensitive viewers.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/