Tuntemattoman ulkomaalaisen ruumis löydettiin kellumasta Pattayan lahdella

Kalastaja löysi vahvasti tatuoidun ulkomaalaisen valkoihoisen miehen ruumiin kellumasta Pattayan lahdella varhain tänä aamuna.

Pelastustyöntekijät kutsuttiin paikalle ja toivat ruumiin rantaan, jossa tutkittiin tarkemmin.

Ruumis näytti olleen kuollut ja ollut vedessä yli viikon. Suurin osa raajoista ja pään osista oli näyttänyt luustoon asti kalan syöneen. Miehellä oli yllään mustat shortsit ja musta paita.

Viranomaisten mukaan ei ollut merkkejä luuvammoista, jotka viittaisivat vakavaan traumaan tai tylppään vaurioon.

Paikallisiin suurlähetystöihin on otettu yhteyttä ja poliisi tarkastelee kadonneiden henkilöiden ilmoituksia tänään, kun taas lääkintähenkilöstö yrittää saada tarkempaa kuolinsyytä.

Seuraava video sisältää sisältöä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/