Thaimaan sairaalan vartijaa syytetään sydänkohtaukseen kuolleen miehen lompakon varastamisesta parkkipaikalla, perhe raivoissaan, ettei mitään ole tehty

Saraburi-

Hämmentynyt tytär on hakenut medialta apua sen jälkeen, kun sairaalan vartija ryösti isänsä ja jätti hänet parkkipaikalle kuolemaan. Hänen isänsä näytti saaneen sydänkohtauksen.

Poliisin kerrotaan päästäneen varkaan mennä, ja apua luvannut sairaala ei ole tehnyt muuta kuin lähettänyt seppeleen hautajaisiin.

Anucha Changsri, 25, puhui Managerille maanantaina sen jälkeen, kun hänen isänsä Chayakorn Changsri, 49, taksinkuljettaja, kuoli Nong Khain sairaalan parkkipaikalla Saraburissa.

Chaiyakorn, alun perin Uttaraditista, oli kärsinyt sydänsairaudesta.

Anucha kertoi menneensä tavalliseen tapaan taksilla kotoaan Kumhakin alapiirissä Nong Khaessa viime keskiviikkoaamuna.

Mutta ajaessaan taksiaan hän kärsi vakavista rintakipuista ja ajoi itsensä Nong Khaen sairaalaan. Kun hän oli poistuessaan ohjaamostaan ​​osassa pysäköintialuetta, hän kaatui betonipalasta ulkonevalle metallipiikille sydänkohtauksen aikana.

Tähän mennessä hän oli nyt hiljaa ja näytti siltä, ​​että hän oli saanut sydänkohtauksen.
,
Vartijavuoron vaihto löysi hänet myöhemmin kuolleena ja poliisi kutsuttiin paikalle.

CCTV tutkittiin ja se osoitti selvästi hänen isänsä pyörtymisen ja kaatumisen. Turvamies kulki ohi eikä tarjonnut apua.

Sen sijaan hän käveli taksin ympäri kahdesti ennen kuin varasti hänen isänsä lompakon. Hän luuli, että se sisälsi luultavasti 10,000 XNUMX bahtia, koska hän tiesi, että hän oli matkalla maksamaan osamaksua autosta myöhemmin samana päivänä.

Lompakon varkauden jälkeen vartija käveli takaisin kopille kuin mitään ei olisi tapahtunut. Vartija ei koskaan ottanut yhteyttä keneenkään saadakseen apua.

Anucha kertoi nostaneensa syytteen vartijaa vastaan ​​poliisin kanssa, mutta he päästivät tämän menemään. Kun he myöhemmin menivät pidättämään hänet hänen majalleen sairaalan takana, hän oli paennut.

Hän sanoi uskovansa, että vartija oli erotettu sairaalasta torstaina tapahtuman jälkeisenä päivänä.

Sairaalan johtaja lupasi perhettä auttaa kaikin mahdollisin tavoin.

Mutta se oli vain tyhjiä sanoja, sanoi sureva tytär.

Yksikään sairaalan edustaja ei saapunut hautajaisiin – he lähettivät vain seppeleen.

Nyt hän haluaa oikeutta isälleen.

Thaivisa huomauttaa, että toistaiseksi CCTV-materiaali ei näytä olevan julkista.

SOURCEManager Online, Thaivisa
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/