Yli tusina thaimaalaista syyttää thaimaalaista naista lähes 10 miljoonan bahtin huijaamisesta

Pattaya-

Noin tusinan thaimaalaisen ryhmä meni eilen Pattayan poliisille kertomaan, että yksi heidän luotettavista ystävistänsä oli repinyt heidät pois 10 miljoonan bahtin arvosta.

Piyathida Wongthani, 40, sanoi uskoneensa ystäväänsä, koska hän johti matkatoimistoa. He sijoittivat Ponzi-järjestelmään sekä vakuutus- ja lainahuijaukseen.

Uhreja arvellaan olevan yli 20, joista osa on jo ilmoittanut erikseen poliisille. Tappiot ovat noin kymmenen miljoonaa bahtia, raportoi Pattaya Online News.

Poliisi sanoi haluavansa puhua Suphaporn Thongwanphenin, 51, kanssa, jolla on poliisihistoria laittomien oppaiden palkkaamisesta.

Luotto: Pattaya Online News

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPäivittäiset Pattaya-uutiset
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/