Iranilainen varkaiden perhe kierteli Thaimaassa varastaakseen kaupoista, ja thaimaalaiset jäivät kiinni

Etelä-Thaimaan poliisi on pidättänyt neljä iranilaista, jotka kiersivät Thaimaassa varastamassa kaupoista.

Varkaiden joukossa oli isä ja tytär, jotka tekivät varkauksia, sekä ystävät, jotka olivat kuljettaja ja vartija.

He olivat vuokranneet Toyota Viosin Pattayasta tammikuun 23. päivänä toteuttaakseen Thaimaan varkausretkensä.

Donsak, Surat Thani, poliisi ilmoitti pidättäneensä isän ja tyttären Valiollah Safi Pourin, 55, ja Roya Safi Pourin, 31, sekä toverit iranilaiset ystävät Hamid Amiri, 55, ja Ali Dasdar, 22.

He kaikki kiistävät sen, mutta poliisin mukaan heillä on runsaasti todisteita.

Viimeisimmässä sunnuntaina tapahtuneessa tapahtumassa isä ja tytär menivät Donsak Suksaphan -myymälään, jossa he varastivat 2,500 64 bahtia omistajan Chaluay Donphotin, XNUMX, kukkarosta hänen huomionsa ollessa hajamielinen.

Chaluay juoksi heidän perässään ja onnistui nappaamaan takaisin 500 bahtia. Sitten jengi lähti Nakorn Sri Thammaratiin poliisin kanssa takaa-ajossa.

Sichonin poliisi onnistui muodostamaan tiesulku, ja kaikki jengi pidätettiin.

He olivat vastuussa 20,000 XNUMX bahtin varkaudesta Jandeen alueella Nakorn Sri Thammaratissa ja varastivat raudan Ban Nasanin alueella Surat Thanissa.

Heitä kaikkia syytetään ryöstövarkaudesta ja kulkuneuvon avulla tapahtuneesta varkaudesta, ja he ovat Donsakin poliisin huostassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/