Iranilainen varkaiden perhe kierteli Thaimaassa varastaakseen kaupoista, ja thaimaalaiset jäivät kiinni

Police in Southern Thailand has made an arrest of four Iranians who were touring around Thailand stealing from shops.

The thieves included a father and daughter who did the thefts and friends who were the driver and lookout man.

They had rented a Toyota Vios in Pattaya on January 23rd to conduct their Thailand theft spree.

Donsak, Surat Thani, police announced the arrest of a father and daughter Valiollah Safi Pouri, 55, and Roya Safi Pouri, 31, along with fellow Iranian friends Hamid Amiri, 55, and Ali Dasdar, 22.

They all deny it but the police say they have plenty of evidence.

In the latest incident on Sunday the father and daughter went into the Donsak Suksaphan shop where they stole 2,500 baht from the purse of owner Chaluay Donphot, 64, while she was distracted.

Chaluay ran after them and managed to grab back 500 baht. The gang then made off towards Nakorn Sri Thammarat with police in a chase.

Sichon police managed to set up a roadblock and the gang was all arrested.

They had been responsible for a 20,000 baht theft in Jandee district of Nakorn Sri Thammarat and stole an iron in Ban Nasan district of Surat Thani.

They have all been charged with snatch theft and theft using a conveyance and are in the custody of Donsak police.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/