Bahrani jalkapalloilija pidetään Thaimaassa edelleen kiinnittää maailmanlaajuista huomiota, pidetään ainakin huhtikuun puoliväliin asti

BANGKOK – Pakolaisjalkapalloilijaa, joka kieltäytyi maanantaina luovuttamasta vapaaehtoista Bahrainiin, käskettiin asettumaan oikeuteen uudelleen huhtikuussa.

Vihanpurkaus kohtasi rikostuomioistuimen päätöksen antaa Hakeem AlAraibille 5. huhtikuuta aikaa hakea muutosta luovuttamismenettelystä, ja kuulemistilaisuus järjestetään 22. huhtikuuta. Päätös olla vapauttamatta Bahrainin kansalaista välittömästi huolimatta hänen pakolaisasemastaan ​​Australiassa sai puhelut. pakotteita varten.

Australian jalkapalloilijoiden liitto kehotti Kansainvälistä olympiakomiteaa ja jalkapallon hallintoelintä harkitsemaan urheilupakotteita Thaimaata ja Bahrainia vastaan ​​AlAraibin jatkuvan pidätyksen vuoksi Bangkokissa. Häntä on pidetty telkien takana siitä lähtien, kun hänet otettiin kiinni Bangkokin lentokentällä.

Thaimaan twitterin huipputrendejä hallitsivat jalkapalloilijaan liittyvät aiheet, joka pyysi kentän ulkopuolella, ettei häntä lähetettäisi takaisin Bahrainiin. Hänet tuotiin istuntoon nilkat kahleissa.

Professional Footballers Australian pääjohtaja John Didulica kutsui lausunnossaan pidätystä "[AlAraibin] kansainvälisesti hyväksyttyjen ihmisoikeuksien räikeäksi loukkaukseksi Australian vakituisena asukkaana ja pakolaisena".

Didulica sanoi myös, että vain kansainvälisen jalkapalloyhteisön painostus on estänyt AlAraibin luovuttamisen Bahrainiin.

AlAraibia edustava asianajaja Nadthasiri Bergman sanoi, että he ovat valmiita valittamaan, koska heillä on tarpeeksi todisteita osoittamaan, että hänen Bahrainin antamansa määräys oli poliittisesti motivoitunut. Hän sanoi, että hänen asiakkaansa on ollut sairas ja erittäin stressaantunut pidätyksestään ja lisäsi, että he etsivät tapoja saada hänet vapautumaan vankilasta sen jälkeen, kun tuomioistuin eväsi takuita.

Oikeudessa AlAraibi sanoi, että Bahrain syytti häntä rikoksesta - poliisiaseman ilkivallasta -, joka tapahtui hänen pelatessaan televisioitua jalkapallo-ottelua, ja lisäsi uskovansa, että hänet asetettiin syytteeseen, koska hän haki turvapaikkaa Australiasta.

Australian Bangkokin-suurlähetystön tiedottaja Mark Warnock sanoi tämänpäiväisen kuulemisen jälkeen, että Bahrainin hallitus ei ollut koskaan pyytänyt AlAraibin luovuttamista Australiasta, vaikka se tiesi tämän asuneen siellä pakolaisena. Hän sanoi, että se teki välittömästi pyynnön Thaimaahan saatuaan tietää, että jalkapalloilija oli matkustamassa tänne vaimonsa kanssa häämatkalle.

Hän kieltäytyi kertomasta, onko Australian hallitus ottanut suoraan yhteyttä Bahrainiin tapauksen johdosta.

AlAraibi on pidätetty Thaimaassa, koska Bahrain on pyytänyt hänen paluutaan suorittamaan 10 vuoden vankeustuomiota väitetystä ilkivallasta. Hän pakeni Australiaan vuonna 2014 ja sai siellä poliittisen turvapaikan vuonna 2017. Hän pelaa jalkapalloa puoliammattijoukkueessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEKhaosod English, Associated
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/