Thaimaa maailman ykköskohde kiinalaisille kiinalaiselle uudelle vuodelle

Luotto: Hotelbeds.com

Thaimaa, Japani ja Singapore ovat kiinalaisten matkailijoiden listan kärjessä tänä kiinalaisena uutena vuonna.

Tiedot ovat peräisin Hotelbeds.comilta, joka on johtava majoitusvarausalusta.

Verkkosivusto yksilöi 10 parasta kansainvälistä kohdetta kiinalaisten matkailijoiden tämän vuoden seitsemän päivän kiinalaisen uudenvuoden lomalle, joka alkaa huomenna (maanantaina).

Suosituimmaksi kohteeksi valittiin Thaimaa, jota seurasivat Japani ja Singapore. Muita suosituimpia kohteita ennakkovarausten perusteella ovat Malesia, Yhdysvallat, Indonesia, Filippiinit, Australia, Vietnam ja Etelä-Korea.

Espanja ja Italia putosivat vuoden 10 top 2019 -listalta, ja tilalle tulivat Vietnam ja Etelä-Korea. Mutta Etelä-Euroopan kohteet ovat edelleen suosittuja kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa 11. ja 12. sijalla.

Tiedot osoittavat, että kiinalaiset matkustajat vierailevat tänä vuonna useammissa maissa, kun vuonna 88 heitä oli 2018 ja tänä vuonna 102.

Kiina on edelleen ykkösmarkkina Hotelbeds.comin tukkumyyntikanavassa Aasian ja Tyynenmeren alueella ja on nyt neljänneksi suurin Hotelbedsille maailmanlaajuisesti.

Kiinalainen uusivuosi, joka tunnetaan myös nimellä "kevätjuhla", on seitsemän päivän kansallinen vapaapäivä Kiinassa, joka vietetään maanantaista 4. helmikuuta sunnuntaihin 10. helmikuuta.

Tilaa
SOURCEHotelbeds.com
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/