"Big Joke" pidätti thaimaalaisen ladyboyn, joka on pettänyt kymmeniä miehiä kymmenen vuoden aikana

Bangkok-

Thaimaalainen nainen on pidätetty sen jälkeen, kun hän on huijannut japanilaisia ​​turisteja ja liikemiehiä viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Maahanmuuttovirasto raportoi, että Japanin suurlähetystö ilmoitti maahanmuuttopäällikkö kenraaliluutnantille Surachate Hakparnille, että viimeisten kahden kuukauden aikana thaimaalainen nainen on pettänyt yli kymmenen japanilaista turistia ja liikemiestä.

Hän oli kertonut heille olevansa ulkomaalainen, joka oli menettänyt rahansa ja omaisuutensa. Hän pyysi japanilaisia ​​uhreja käyttämään pankkitiliään rahan vastaanottamiseen sukulaisilta.
Sitten hän kertoi heille, että hänen sukulaisensa olivat jo siirtäneet rahaa heidän pankkitileilleen ja pyysi heitä maksamaan hänelle.

Mutta arvasit sen, rahoja ei koskaan siirretty.

Monet uhrit uskoivat häntä ja antoivat hänelle käteistä ennen kuin huomasivat, ettei rahaa ollut siirretty heidän tililleen.

43-vuotias "Uthai" on myöntänyt valinneensa japanilaisia ​​turisteja ja liikemiehiä, jotka hän oli tavannut matkailun hot spoteissa, kuten Thong Lorissa, Asokessa ja Silomissa.

Hän kertoi poliisille käyttäneensä rahat matkustamiseen ja uhkapeleihin.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaalainen, Thaimaan maahanmuutto
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/