Epäilty elävä venäläinen käsikranaatti löydetty Na Jomtien -viemäristä

PATTAYA:–Bomb-squad officers in Najomtien secured a suspected Russian hand grenade found in a sewer.

Explosive Ordinance Department officers successfully neutralized the ball-shaped bomb covered in tape that was found in a 30-centimeter-deep roadside trough next to Khao Malako Jan. 25.

EOD officers said they had not seen such a device before and suspected it had been imported from Russia. Officers speculated the grenade had been dumped by someone who spotted a roadside checkpoint ahead.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/