Epäilty elävä venäläinen käsikranaatti löydetty Na Jomtien -viemäristä

PATTAYA: – Pommiryhmän upseerit Najomtienissa turvasivat viemäristä löydetyn epäillyn venäläisen käsikranaatin.

Räjähdysaineosaston virkamiehet neutraloivat onnistuneesti pallonmuotoisen teipillä peitetyn pommin, joka löydettiin 30 senttimetriä syvästä tienvarsikaukalosta Khao Malakon vieressä 25. tammikuuta.

EOD-virkailijat sanoivat, että he eivät olleet nähneet tällaista laitetta aiemmin ja epäilivät sen tuoneen Venäjältä. Viranomaiset arvelivat, että joku, joka huomasi edessä olevan tienvarsitarkastuspisteen, oli pudottanut kranaatin.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/