Kiinalaisen uudenvuoden tapahtumia ensi viikolla, 4. ja 5. helmikuuta

PATTAYA:–Both religious and entertaining ceremonies are planned for Pattaya’s official Chinese New Year festival next week.

On Monday, services praying to Chinese deities will take place from 7-11 a.m. at Pattaya City Hall, the Pratamnak Hill viewpoint and at the Sawang Boriboon Thammasathan Foundation in Naklua.

On Feb. 5, a guzheng musical-instrument performance will open festivities at Central Festival Pattaya Beach, followed by opening remarks from Mayor Sonthaya Kunplome.

At 8pm dances by dragons and lions in costume will precede an acrobat performance. At 8:30 p.m. Chinese cultural and arts performances will take the stage followed by Chinese music at 9 p.m.

Finally, at 10:30 p.m. music act Gesunova will perform.

The guzheng music also starts the event on Walking Street at 6 p.m. followed by dragon and lion dances, cultural shows and acrobats as well as a Walking Street wide parade.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/