Selfien maksaminen edistyneellä kasvojentunnistuksella tulossa suurimmille Thaimaan jälleenmyyjille

Bangkok-

 

Thaimaan ja Kiinan suuret jälleenmyyjät tekevät yhteistyötä tarjotakseen asiakkailleen uuden tavan maksaa. He pyytävät ihmisiä laittamaan lompakot pois ja tekemään ostoksia näyttämällä kasvonsa.

Järjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön Thaimaassa vuoden loppuun mennessä. Asiakas rekisteröi ensin kuvan kasvoistaan ​​verkossa. Sitten kassalla kamera skannaa heidän kasvonsa ja vertailee niitä tietokannan kanssa ja ottaa automaattisesti rahaa heidän pankkitililtä, ​​jos ne täsmäävät.

"Se on niin helppoa", Rungruang Sukkirdkijpiboon, Central JD Fintechin toimitusjohtaja, sanoo. ”Meidän ei tarvitse kantaa käteistä mukana. Käytämme henkilöllisyyttä, joten varastamisen ongelma katoaa."

Siirto johtuu kasvavasta listasta yrityksiä, jotka tarjoavat sähköisiä maksuja Thaimaassa, mukaan lukien kiinalainen verkkokauppa Alibaba ja japanilainen viestintäsovelluspalvelu LINE.

Verkkokriitikot toivat kuitenkin esiin huolenaiheita yksityisyydestä ja mahdollisesta kyvystä seurata kuluttajien sijaintia ja ostotottumuksia.

Videolla näkyy Kiinan koekauppias esittelemässä tekniikkaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/