35-vuotias venäläinen yrittää tappaa itsensä Pattaya-hotellissa pelastustyöntekijöiden pelastamana

Tänä aamuna kello 1230 35-vuotias Venäjän kansalainen yritti tappaa itsensä pakotettuna hotellissa Pattayan alueella.

Mies huusi ja huusi ja uhkasi hypätä parvekkeeltaan murtuttuaan parvekkeen lasioven paljain käsin ja ruumiin.

Hotellin turvallisuus soitti pelastuslaitokselle saatuaan useita ilmoituksia miehen huutamisesta ja huutamisesta ja loukkaantumisesta lasista muiden asukkaiden toimesta.

Pelastustyöntekijät ja poliisi saapuivat paikalle, ja ylipainoinen ja 190 kiloa painava mies oli jo kaatunut verenhukan vuoksi.

Tarvittiin yli kymmenen ihmistä auttamaan suuren miehen siirtämisessä ja viemään hänet turvallisesti sairaalaan. Hän on vakavassa tilassa. Ei tiedetä, mikä johti hänen mielentilaansa ja hän oli yksin huoneessaan.

Tässä on hämmästyttävä video pelastustyöntekijöistä, jotka ryntäsivät pelastamaan hänen henkensä ja työskentelevät yhdessä saadakseen hänet sairaalaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/