Kenen vika se oli? Kuorma-auton kuljettaja vai moottoripyöränkuljettaja?

Aviomies, joka oli kyllästynyt naapurin väitteisiin, että hänen poikansa oli syytön, julkaisi CCTV-leikkeen Facebookiin osoittaakseen, mitä hän sanoi olevan totuus.

Buriramista kotoisin oleva Ramak Phaencharoen, 44, kysyi ihmisiltä sosiaalisessa mediassa, kuka heidän mielestään oli syyllinen onnettomuuteen, jossa hänen vaimonsa Lamai, 44, loukkaantui.

Tienvarsikiinteistön CCTV-kuvat osoittivat, että kuusipyöräinen kuorma-auto nousi sivukadusta päätien viereen paikalliselle tielle. Maaperällä kuormattu kuorma-auto ajautui Lamain yli hänen moottoripyörällään sekä etu- että takapyörillään ja kääntyi sitten päätielle.

Laupiat samarialaiset ryntäsivät hänen avukseen ja Sanookin mukaan pysäyttivät kuorma-auton paenemansa paikalta.

Onneksi hän ei kuollut, mutta hän tarvitsi 12 tikkiä nilkkaan ja seitsemän pään haavaan ja oli ollut työkyvytön kuukauteen joulupäivän tapaturman jälkeen.

Kuorma-auton kuljettaja kieltäytyi auttamasta maksuissa, mutta Lamai sai kuorma-auton vakuutuksesta 28,545 XNUMX bahtia.

Kaikki tapahtumaan osallistuneet asuvat samassa kylässä.

Ramak oli raivoissaan, kun kuorma-auton kuljettajan isä alkoi puhua vaimoaan pahalla sanomalla, että tämä oli vastuussa ja oli turha moottoripyöräilijä.

Ramak päätti julkaista CCTV-todisteet Facebookissa osoittaakseen, mitä hän sanoi olevan totuus.

Lamai kertoi Sanookille olevansa matkalla markkinoille. Hän hidasti vauhtia nähdessään kuorma-auton, joka näytti pysähtyvän ennen kuin kiihtyi ja törmäsi häneen.

Mitä mieltä olet?

Lähde: Sanook News

 

Tilaa
SOURCESanook
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/