Jomtienista kuolleena löydetyn kuusivuotiaan tytön unohti piika, joka jätti hänet 32 ​​kerroksen huoneeseen leikkimään

Kuusivuotias tyttö syöksyi kuolemaan sen jälkeen, kun hänen äitinsä – piika – jätti hänet leikkiä Jomtien Condon 32. kerroksen huoneeseen siivouksen aikana.

Lapsi löydettiin maasta Jomtien Sai 2 -huoneistosta, kun piika etsi kiihkeästi hänen tytärtään.

Hän ei muistanut minne oli jättänyt hänet, kun hän meni muihin kerroksiin siivoamaan.

Pattayan asemapäällikkö Pol Col Apichai Krobpetch sanoi, että "Giftin" (oletettu nimi) äiti oli sanonut lapsen olevan sairas, joten hän otti hänet mukaansa siivoukseen. CCTV osoitti, että hän oli jättänyt lapsen 3202. kerroksen huoneeseen 32 noin kello 3. Lapselle löydettiin useita vammoja kello 4.30. Huoneessa ei ollut ketään muuta.

Äidin tunnistaminen kesti useita tunteja, sillä lapsen ruumis vietiin paikalliseen ruumishuoneeseen tutkittavaksi. Alustavien tietojen mukaan lapsen tila oli epäselvä ja löydettiin myöhemmin illalla.

Kukaan ei ollut mennyt huoneeseen sen jälkeen, kun piika jätti hänet sinne. Lasiteräiseltä parvekkeelta löydettiin lapsen sormenjälkiä, jotka osoittivat hänen menneen sinne ja kiivenneen ylös.

Tällä hetkellä Pattayan poliisi ei ole nostanut syytteitä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/