Thaimaalaisen tytön laukku, jossa on 30,000 XNUMX bahtia ja upouusi iPhone X, nappasi moottoripyörätaksista varkaiden toimesta

 

Kello 2:00 24. tammikuuta 2019 Pattayan poliisi vastasi hyvin järkyttyneen ja ahdistuneen 29-vuotiaan Nipaporn Phunphan puheluun Thappraya Roadilla lähellä Soi 2:ta. Hän odotti moottoripyörätaksin kuljettajan kanssa, joka vahvisti hänen tarinansa.

Hän kertoi, että hän oli menossa taksilla kotiin, kun kaksi kypärää pukeutunutta miestä saapui heidän viereensä punaisessa valossa ja repi hänen vaaleanpunaisen käsilaukkunsa olkapäältä.

Hän kertoi, että laukussa oli 30,000 XNUMX bahtia, upouusi Iphone X ja monia tärkeitä asiakirjoja, kuten hänen passinsa ja Thaimaan kansallinen henkilökortti. Hän itki, ja hyvin ahdistuneita silminnäkijöitä havainnoivan, että kaikki hänen tärkeät yhteystietonsa olivat hänen puhelimessaan ja se oli suurin menetys.

Moottoripyörän kuljettaja yritti ajaa takaa, mutta menetti varkaat Sukhimvit Roadilla. Siinä vaiheessa hän soitti poliisille auttamaan naista.

Pattayan poliisi vei hänet paikalliselle asemalle ja tarkastelee CCTV:tä alueella. He yrittävät myös seurata puhelinta Applen puhelimeen sisäänrakennetun paikannussovelluksen kautta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/