Vanhempi Kiinan suurlähettiläs vierailee Pattayassa, ilmaisee huolensa kiinalaisten hukkumisesta ja turvallisuudesta

Kiinan Thaimaan suurlähetystön korkean profiilin virkamiesvaltuuskunta kävi eilen Pattayassa vaatimassa kansalaistensa turvallisuuden parantamista.

Muutto seuraa lukuisia kuolemantapauksia lomakeskuksessa vierailevien kiinalaisten hukkumisesta.

Suurlähetystön vanhempi sihteeri Zhou Guangxu kertoi tapaamisessa turistipoliisin päämajassa, että suuri määrä kiinalaisia ​​pattayalaisia ​​vierailee "kultaisella viikolla" 4.-10. helmikuuta ja hän haluaa nähdä parempaa huolta maanmiehistään, erityisesti uivista tai vesiurheilua harrastavista. .

Hän sanoi, että 80 prosenttia Pattayan hukkumiskuolemista oli kiinalaisia.

Thaimaan viranomaiset ja liikenteenharjoittajat lupasivat lisää opasteita erityisesti pikaveneissä ja parempaa kommunikaatiota neuvoessaan Kiinan kansalaisia ​​vaaroista, kertoi johtaja.

Lisäksi Zhou vaati turvatarkastuksia veneille ja linja-autoille.

Hän pyysi, että moottoripyöriä vuokraavat kaupat ovat tiukkoja ja vuokraavat polkupyöriä vain niille turisteille, joilla on kansainväliset lisenssit. Hän pyysi poliisilta apua myös tämän turvallisuusnäkökohdan valvomiseksi.

Ja hän pyysi tuomaan lisää virkamiehiä, jotka osasivat puhua kiinaa, koska hän ymmärsi, että useimmat hänen maanmielistään eivät osaa puhua thaita tai englantia.

Thaivisa huomauttaa, että vasta viime viikolla Kroatian kansalainen pelasti kaksi kiinalaista miestä hukkumasta rannalla.

Hengenpelastajia on kutsuttu, mutta tätä turvallisuusnäkökohtaa ei mainittu Managerin artikkelissa.

Tilaa
SOURCEManager Online
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/