Hollantilainen turisti, joka väitti, että poliisi kiristi häneltä 40,000 XNUMX bahtia ja istutti huumeita häneen, sanoo, että se oli hänen erehdys humalassa.

Hollantilainen turisti on pyytänyt anteeksi Pattayan poliisilta, kun hän väitti, että hän oli istuttanut hänelle huumeita, joutui pahoinpitelyyn ja häneltä kiristettiin 40,000 XNUMX bahtia.

Hän väitti myös ranskalaisen vapaaehtoisen poliisin olleen osallisena kiristykseen.

Hän kertoi eilen Pattayan poliiseille, että hän oli löytänyt rahansa vaatekaapistaan.

Hän luuli laittaneensa sen hotellihuoneensa tallelokeroon, mutta erehtyi. Hänen pankkiautomaattikorttinsa olivat myös paikoillaan.

Kun hän tajusi virheensä, hän palasi Pattayan poliisille peläten, että häntä syytetään esimerkiksi poliisin ajan tuhlaamisesta. Mutta kaikki hymyili, kun hän pyysi anteeksi.

Hän sanoi olevansa erittäin humalassa ja ymmärsi kaiken täysin väärin.

Hyväksyttiin, että hänet vapautettiin vahingoittumatta, kun hänestä ei löytynyt huumeita etsinnässä, kun hänen moottoripyöränsä pysäytettiin maanantaiaamuna varhain.

Turisti on nyt poistunut alueelta ja jatkaa lomaansa Thaimaassa, kertoi ONB News, joka julkaisi kuvan hymyilevästä Pattayan asemapäälliköstä Pol Col Apichai Krobpetchistä.

SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/