68-vuotias amerikkalainen sai sydänkohtauksen ja kuolee Luxury Cruise -aluksella vieraillessaan Sri Rachassa.

Poliisi ja säätiön lääkäreitä kutsuttiin 68-vuotiaan amerikkalaisen matkustajan kuoleman jälkeen Sri Rachan Laem Chabangin satamaan ankkuroituun luksusalukseen. 

"Georgen" vaimo kertoi tutkijoille, että hänen miehensä oli riisunut vaatteensa ja valmistautumassa nukkumaan heidän mökissään, kun hän kärsi hänen mielestään sydänkohtauksen.

Hän kuoli, ja koska kuolema tapahtui Thaimaan vesillä, paikallisen poliisin on oltava mukana.

Ruumis purettiin laivan ruumishuoneesta ja kuljetettiin ruumiinavaukseen Laem Chabangin sairaalaan.

Poliisi ei löytänyt epäilyttäviä olosuhteita.

Luksusalukset eivät yleensä vieraile alueella, ja paikalliset viranomaiset ja matkailuviranomaiset olivat paljon mainostaneet alueella vierailevaa linja-autoa ennen kuin miehen kuolemasta ilmoitettiin.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/