Thaimaa putosi Asian Cup Sweet Sixteenista Kiinan toimesta

Al Ain, Yhdistyneet arabiemiirikunnat:

Marcello Lipin miehillä kesti jonkin aikaa, mutta Kiina pääsi vihdoin vauhtiin toisella puoliajalla Thaimaata vastaan ​​ja teki kaksi maalia nopeasti peräkkäin sinetöidäkseen voiton, joka näytti tauolla uskomattoman epävarmalta.

Kiinan varhaisen painostuksen jälkeen Thaimaa käänsi tilanteen edukseen ja avasi maalin Supachain kautta 30. minuutilla, kun 20-vuotias, joka loi runsaasti ongelmia Kiinan puolustukselle ensimmäisessä 45:ssä, tarttui maaliin. taipunut laukaus ajaa yhden kotiin kuuden metrin päästä. War Elephants hallitsi loppupuoliskoa ja meni tauolle paremmalta puolelta ja näennäisesti hyvässä asemassa saavuttaakseen ensimmäisen voittonsa vastustajista sitten vuoden 1990.

Mutta mitä tahansa valmentaja Marcello Lippi sanoi pelaajilleen puoliajalla, näytti menevän läpi, kun Kiina esitti kaikki aseet ja loi hyökkäysaallon toisensa jälkeen ensimmäisen viidentoista minuutin aikana. Huolimatta siitä, että he pääsivät useisiin maalintekopaikkoihin, he eivät vain löytäneet tietä thaimaalaisen maalivahti Siwarak Tedsungnoenin ohi, joka pysäytti uskomattoman jalkansa 61. minuutilla kiistääkseen Yu Dabaon melkein tyhjästä.

Vain kuusi minuuttia myöhemmin hän teki yhtä vaikuttavan torjunnan pysäyttääkseen Zhi Xiaon pään, mutta tällä kertaa hän ei pystynyt pitämään siitä kiinni, ja Zhi Xiao reagoi nopeimmin syöttäen sen thaimaalaisen maalivahtin ohi saadakseen Kiinan takaisin tasolle. Kun thaimaa oli torjunut rehottavaa kiinalaista hyökkäystä yli 20 minuuttia, lopulta Thaimaan vastustus putosi.

Team Dragonin toinen maali seurasi vain neljä minuuttia myöhemmin, kun Thaimaa myönsi rangaistuspotkun, jonka Lin Gao löi oikeaan yläkulmaan jättämättä Siwarakille mitään mahdollisuutta. Lipin joukkue hallitsi loppupeliä, kun he lähtivät etsimään kolmatta tappaakseen haavoittuneet vastustajansa. Kolmas ei koskaan tullut, mutta lopulta kaksi maalia riitti viedäkseen Kiinan läpi neljännesvälille, jossa se kohtaa joko Iranin tai Omanin.

Tilaa
SOURCEReuters
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/