Vihainen entinen poikaystävä yrittää murtaa tyttöystävän oven keskellä yötä ja pakottaa sisään

Pattaya-
Tänä aamuna kello 2 Pattayan poliisi kutsui asuinpaikkaan Pohjois-Pattayalla epätoivoisen thaimaalaisen naisen toimesta, joka sanoi, että mies, jolla oli suuri nuija, yritti päästä hänen kotiinsa hyökkäämällä ovelle.

Poliisi reagoi nopeasti ja löysi 48-vuotiaan thaimaalaisen Mr. Chanchaon, jonka etunimeä ei kerrottu, aseistettuna suurella puisella vanerilla ja yrittänyt väkisin päästä sisään. Hän näytti myös olevan humalassa. Hän oli jo onnistunut lyömään suuren reiän oveen yrittäessään päästä sisään.


Mr. Chanchao antautui poliisille ja kävi ilmi, että hän oli naisen entinen poikaystävä yli vuoden ja he olivat äskettäin eronneet. Mr. Chanchao väitti olevansa järkyttynyt siitä, että nainen, jonka nimi on salattu hänen pyynnöstään, flirttaili muiden miesten kanssa Facebookissa.

Heillä oli verkossa aiemmin illalla riita, joka raivostutti hänet, joten hän yritti ottaa asian omiin käsiinsä, ajoi hänen taloonsa ja yritti pakottaa sisään juttelemaan hänen kanssaan.

Hänet pidätettiin ja häntä syytetään useista rikkomuksista Pattayan tuomioistuimessa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/