Valko-Venäjän nainen, joka väitti saaneensa likaa Yhdysvaltain presidentille, karkotetaan

Bangkok-

Thaimaan tuomioistuin vapautti valkovenäläisen naisen ja seitsemän muuta syytettyä tiistaina, mutta määräsi heidät kaikki karkotettavaksi, kun heidät tuomittiin prostituutioon pyrkimisestä ja salaliitosta rikollisen syndikaatin muodostamiseksi, heidän asianajajansa ja Thaimaan maahanmuuttopäällikkö kertoivat The Associated Pressille.

Anastasia Vashukevich, malli, saattaja ja itsensä kuvaileva seksivalmentaja, joka tunnetaan myös nimellä Nastya Rybka, ja hänen kanssasyyttäjänsä tuomittiin ehdolliseen tuomioon, kun he tunnustivat syyllisyytensä oikeudenkäynnin alkaessa Pattayan oikeustalossa, kertoi asianajaja. edustaa kahdeksaa. Thaimaan maahanmuuttopäällikkö sanoi, että heidät karkotetaan Venäjälle ensi viikolla.

"Kaikki he myönsivät syyllisyytensä ja tuomioistuin keskeytti jäljellä olevan vankeusrangaistuksen ja [määräsi], että he olivat vapaita tuomioistuimen pidätyksestä", nimeämättä jättänyt asianajaja kertoi uutismedialle.

"Kuitenkin sen jälkeen, kun tuomioistuin oli lukenut tuomion, maahanmuuttopoliisin viranomaiset pidättivät kaikki syytetyt ja toivat heidät Bangkokiin karkotettaviksi", asianajaja sanoi.

Vašukevitšin tapaus nousi kansainvälisiin uutisotsikoihin Pattayassa helmikuussa 2018 pidätyksen jälkeen, koska hän väitti, että hänellä on tuomittavia todisteita väitteiden tueksi Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain vuoden 2016 presidentinvaaleihin.

Hän kertoi, että hänellä oli suhde venäläisen miljardöörin kanssa, jolla oli liikesuhteita Paul Manafortin, Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entisen kampanjapäällikön kanssa, joka tuomittiin viime vuonna rikossyytteistä, mukaan lukien salaliitosta Yhdysvaltojen huijaamiseksi.
Mitään todisteita valkovenäläisen väitteiden tueksi ei ole koskaan julkaistu tai julkistettu.

Vashukevich pidätettiin yhdessä yhdeksän muun ulkomaalaisen kanssa luksushotellissa Pattayassa, Bangkokin eteläpuolella sijaitsevassa merenrantakaupungissa, joka on turistien suosiossa, kun hänen väitetään osallistuneen seksivalmennuskurssille paikallisessa hotellissa.

Alun perin 10 henkilöä syytettiin työskentelystä ilman lupaa, mutta kaksi karkotettiin myöhemmin Thaimaasta, ja loput kahdeksan syytettiin prostituutiosta ja salaliitosta syndikaatin muodostamiseksi.

Vašukevitšin kumppanin, Venäjän kansalainen Aleksandr Kirillov (tunnetaan myös nimellä Alex Lesley), väitetään johtineen seksiharjoitteluseminaaria. BenarNewsin sisaryhteisön Radio Free Europe/Radio Libertyn mukaan kuusi muuta, jotka tunnustivat syyllisyytensä tiistaina, olivat venäläisiä ja valkovenäläisiä.

Tuomioistuin tuomitsi kullekin syytetylle kolmeksi vuodeksi vankeusrangaistuksen, mutta puolitti heidän tuomionsa, koska he kaikki myönsivät syyllisyytensä, asianajaja sanoi ja lisäsi, että he saivat kukin 150,000 4,702 bahtin (XNUMX XNUMX dollarin) sakot.

Thaimaan maahanmuuttopäällikkö kenraaliluutnantti Surachate Hakparn sanoi, että hänen toimistonsa valmistautuu karkottamaan heidät Venäjälle.

"Olemme vastaanottaneet ne ja huomenna otan yhteyttä Venäjän Thaimaan-suurlähettilään sopiakseni päivämäärän tuodakseni ne sinne ja ostamaan liput", hän kertoi BenarNewsille puhelimitse.
Hän sanoi odottavansa, että nämä kahdeksan karkotetaan ensi viikon loppuun mennessä. He kaikki joutuvat mustalle listalle ja estetään palaamasta Thaimaahan.

SOURCEBenar News/Associated Media
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/