Australialainen nainen, jota syytetään viisumin ylijäämisestä, pyytää sosiaalisen median ja Australian hallituksen apua

Bangkok-

Australialainen nainen, joka on ollut pidätettynä Bangkokissa viikon ajan, on kertonut ystävilleen olevansa "niin peloissaan" ja pyytänyt apua.

Claire Johnsonin, 46, oli määrä saapua Sydneyyn viime viikolla matkustattuaan vuoden ympäri maailmaa, mutta hänet pysäytettiin, kun hän yritti lähteä Thaimaasta.
Hän kertoi ystäville viesteillä, että hänet oli pidätetty.

"Ensimmäinen, jonka kuulin häneltä, oli jonkinlainen ongelma ja hänen täytyi mennä maahanmuuttoon ja maksaa sakko, ja seuraava asia, jonka kuulin, oli, että hän oli pidätyskeskuksessa", Ms Johnsonin ystävä Juliet Potter kertoi SBS:lle. Uutiset.

"Hän kysyi, voisiko hän (lainata) rahaa minulta, koska hän ei voinut saada rahaa tämän sakon maksamiseen."
"Hän on hyvin hämmentynyt siitä, mitä tapahtuu", hän lisäsi.

Ei ole selvää, miksi rouva Johnson on pidätetty, mutta neiti Potter – joka on ollut yhteydessä rouva Johnsoniin koko koettelemuksen ajan – uskoo, että hänen ystävänsä on saattanut vahingossa jäädä viisuminsa yli.

Ms. Potter sanoi, että hänelle kerrottiin alun perin, että asia oli ratkaistu ja että rouva Johnsonin oli määrä palata 12. tammikuuta mennessä.

Hän ei kuitenkaan palannut kotiin.
Maanantai-iltana rouva Johnson lähetti ystävälleen paniikkiviestejä, joissa sanottiin "Auta minua", "niin peloissani" ja että hänen puhelin takavarikoitiin.

"Sain viestin "babe, auta minua!" … mikä on pelottavaa”, neiti Potter sanoi.
Australian ulko- ja kauppaministeriön tiedottaja sanoi lausunnossaan: "Ulkoasiain- ja kauppaministeriö tarjoaa konsuliapua Thaimaassa pidätetylle australialaisnaiselle konsulipalvelujen peruskirjan mukaisesti."

"Tietosuojasyistä emme voi antaa lisätietoja", tiedottaja sanoi.

Thaimaan maahanmuuttovirasto ei ole tällä hetkellä vastannut välittömään kommenttipyyntöön.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/