136 kambodžalaista löydettiin ilman työlupaa pidätettyinä varhain aamulla tehdyssä rakennustyömaalla

Pattaya-

Tänä aamuna kello 6 maahanmuutto- ja poliisiviranomaiset tekivät ratsian alueelle Pohjois-Pattayassa, jossa paikallisia rakennustyöläisiä järjestetään päivittäin Pattayan alueen eri rakennustyömaille.

Virkamiehet tarkastelivat satojen rakennustyöläisten paperit ja viisumit ja löysivät 136 siirtotyöläistä, kaikki kambodžalaisia, ilman asianmukaisia ​​papereita tai viisumeita. Virkamiesten mukaan ihmissalakuljettajat salakuljettivat nämä henkilöt rajan yli toimiakseen Thaimaan lakia vastaan.

Ihmiset, joilla ei ole asianmukaisia ​​papereita, syytetään ja karkotetaan. Heidät tuodaan myöhemmin tänään Bangkokin maahanmuuttajien säilöönottokeskukseen. Rakennusyhtiön johtoa saa lisäksi syytteet ihmiskaupasta ja viranomaisten mukaan johto joutuu vastuuseen työntekijöiden palkkaamisesta ilman asianmukaisia ​​työlupia tai asiakirjoja.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/