Kaksi thaimaalaista miestä pidätettiin kultakaulakorun varastamisesta

Poliisi kertoi keskiviikkona, että kaksi thaimaalaista miestä on pidätetty, koska heidän epäillään kaapaneen kultaisen kaulakorun naiselta Pattaya-kadulla.

Pattayan Pol Col Apichai Krobphet sanoi, että Narit Khunnane, 26, ja Charoonwitthaya Sawadeekit, 21, pidätettiin moottoripyöräkorjaamon edessä Moo 10 -kylässä Tambon Nong Yaissa Bang Lamungin alueella tiistaina.

Heitä syytettiin moottoripyörän ajamisesta uhrinsa, 27-vuotiaan Wiphaporn Sonsomnuekin, perässä, ja he nappasivat hänen kultaisen kaulakorunsa, jonka arvo oli noin 28,000 5 Bt, ja kiihtyivät liikkeelle puolenyön jälkeen XNUMX. tammikuuta. Uhri ajoi moottoripyörällään Thep Prasit -tiellä matkalla Jomtieniin. Ranta.

Uhri kertoi, että kaulakoru oli ollut hänen isänsä uudenvuodenlahja ja hän oli palaamassa kotiin töistä, kun varkaus tapahtui. Hän sanoi, että varkaus tuhosi hänet, koska se oli hyvin erityinen lahja.

Poliisi jäljitti kaksikkoa turvakameroista.

Narit joutuu lisäksi syytteeseen kiinalaisen turistin raiskaamisesta 21. lokakuuta, ja hänet vapautettiin takuita vastaan.

Tekstin luotto: The Nation

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/