Pattaya sijoittui Yhdistyneen kuningaskunnan verkkosivuilla neljänneksi terveellisimmäksi kaupungiksi koko maailmassa

Ison-Britannian matkailusivuston TravelSupermarketin tekemässä tutkimuksessa Chiang Mai sijoittui toiseksi ja Pattaya neljänneksi 100 muun kaupungin joukossa ympäri maailmaa.
Paris oli ykkönen ja Barcelona kolmas.

Tutkimuksessa kukin kaupunki luokiteltiin puistojen, kuntosalien, kylpylöiden, jooga- ja pilatesstudioiden, luontaistuotekauppojen ja vegaaniystävällisten ravintoloiden ja ruokailuvaihtoehtojen määrän perusteella.
Rankingissa käytettiin myös keskimääräistä yöpymishintaa kaupungissa ja auringonpaistetta.

Chiang Mai sai kokonaispistemäärän 59.6, ja siellä todettiin 273 kylpylää eli lähes seitsemän kylpylä neliökilometrillä, 307 vegaaniravintolaa, 11 kuntosalia, 5 puistoa tai viheraluetta sekä 20 jooga- ja pilateskeskusta. Yhden yön yöpymisen keskihinnaksi todettiin 41 puntaa, noin 1672 THB.

"Thaimaa tunnetaan uskomattomista kylpylöistään ja ammattitaitoisista kylpyläterapeuteistaan, ja Chiang Mai on koti maan parhaista kylpylöistä", tutkimus sanoi.

"Tämä yhdessä runsaiden jooga- ja pilatesretriitien ja noin 2,512 XNUMX tunnin auringonpaisteen kanssa tekee Chiang Maista täydellisen paikan rentoutua."

Pattayalla, joka sai kokonaispistemäärän 47.66, löytyi 56 kylpylää, 9 kuntosalia, 6 puistoa tai viheraluetta ja 145 vegaaniravintolaa. Tutkimuksessa havaittiin, että yhden yön yöpymisen keskihinta Pattayalla on 31 puntaa eli noin 1264 THB.

"Vaikka Pattaya on tunnettu kabaree-baareistaan ​​ja 24h-klubeistaan, lukuisat 5 tähden kylpylä- ja kuntokeskukset tarkoittavat, että Pattaya on todella täydellinen paikka ylläpitää terveyttäsi ja hyvinvointiasi", itäisen merenrantalomakohteen tutkimuksessa todettiin. .

Top 10 kokonaisuudessaan ovat Pariisi (ensimmäinen), Chiang Mai (toinen), Barcelona (kolmas), Pattaya (neljäs), Vancouver (viides), San Francisco (seitsemäs), Lissabon (kahdeksas), Denpansar Indonesiassa (yhdeksäs) ja Buenos Aires (10.).

Bangkok sijoittui 30. sijalle.
TravelSupermarketin matkailukommentaattori Emma Coulthurst sanoi: "Olemme osa sukupolvea, joka asettaa terveyden ja hyvinvoinnin etusijalle enemmän kuin koskaan ennen – tämä tarkoittaa, että matkailukohteiden on otettava huomioon matkailijoiden tarpeet ja otettava huomioon matkailijoiden terveelliset elämäntavat.

"Tiloja, kuten kuntosalit, kuntoilutunnit hotelleissa, valikoima terveellisiä ateriavaihtoehtoja ravintoloissa, jotka vastaavat myös erityisiä ruokavaliovaatimuksia, ja kylpylöitä kaupunkien ympärillä ovat kaikki hienoja tapoja lisätä terveystietoisten matkailijoiden mahdollisuuksia vierailla.

”Joistakin saattaa tuntua yllättävältä, että Pariisi on maailman terveellisin kaupunki, jossa hemmotteleva ruoka- ja viinikulttuuri on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä.

– 894 kylpylää, lähes 150 viheraluetta ja lukuisia kuntosaleja, joogastudioita ja luontaistuotekauppoja tarjoavat turistit kuitenkin todella voivat jäljitellä terveellisiä elämäntapoja, joita he harjoittavat kotona ollessaan poissa.

"Vierailu rakkauden ja valojen kaupungissa voi jättää olosi rentoutuneeksi, virkeäksi ja energiseksi."

SOURCETravel Supermarket
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/