Venäläinen turisti putosi Pattayan hotellin aulan katon läpi humalassa tempun jälkeen

Pattaya-

27-vuotias Venäjän kansalainen, neiti Natalya Tarasyuk, syöksyi Pattaya Garden -hotellin aulan toisen kerroksen metallikaton läpi ja putosi betonilattialle noin kello 5 aamulla saaden aivotärähdyksen ja vakavia päähaavoja.

Hänen miehensä ja toinen pariskunta soittivat ambulanssin paikalle, jossa pyörtynyt, voimakkaasti päihtynyt ja hämmentynyt neiti Tarasyuk vietiin sairaalaan.

Hänen miehensä kertoi, että nämä neljä olivat juoneet runsaasti, kun hänen wjos sinulla oli loistava idea kiivetä ulos aulan ohuelle metallikatolle ja tanssia hotellihuoneensa ikkunasta. Hän sanoi, että he yrittivät pysäyttää hänet, mutta hän ei kuunnellut ja kiipesi katolle joka tapauksessa.

Katto antoi periksi hänen tanssiessaan sillä ja hän putosi maahan.

Hänen ei odoteta menevän tanssimaan minkään hotellin metallikatolla lähitulevaisuudessa.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/