Moottoripyörätaksinkuljettaja löysi pudonneen käsilaukun, jossa oli 40,000 XNUMX Thaimaan bahtia käteistä, palautuu omistajalle

Pattaya-

Tänä aamuna kello 1230 45-vuotias moottoripyörätaksinkuljettaja huomasi jotain epätavallista Beach Roadilla lähellä SOI 5:tä Pattayassa. Sininen laukku makasi tien reunassa ilman valvontaa.

=

Hän tutki ja havaitsi, että laukussa oli käteistä noin 40,000 41 bahtia ja useita luotto- ja pankkikortteja sekä XNUMX-vuotiaan thaimaalaisen naisen henkilöllisyystodistus.

Mitä hän teki?

Hän meni välittömästi SOI 9:n poliisiasemalle, jossa päivystävät poliisit auttoivat tavoittamaan naisen, joka saapui iloisena paikalle. Hän kertoi pudottaneensa sen vahingossa ja luuli, ettei hän koskaan enää näe laukkua.

Pattayan poliisi oli erittäin vaikuttunut kuljettajan toiminnasta ja nainen palkitsi hänet noin 2000 bahtilla.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/