31-vuotias kadonnut kalastaja löydettiin kuolleena Jomtien Beachiltä, ​​eikä rikosta epäillä

Kalastusvene Sanan Samut havaitsi Withoon Uisakulin, 31, ruumiin, ja hänet vietiin maihin Jomtien Beachillä kello 6 aamulla.

Mr. Withoon hukkui ja katosi tammikuun 5. päivän iltapäivällä, kun hän oli koeajamassa uutta kalastusveneänsä. Hän menetti hallinnan tehdessään käännöstä ja kaatui yli laidan ennen kuin veneen potkuri osui hänen päähänsä, poliisi kertoi.

Hänen äitinsä Saijai Sukkrajang, 53, ja seitsemän kuukautta raskaana oleva vaimo Rujia Lohkham, 29, purskahti kyyneliin nähdessään hänen ruumiinsa. Ruumis lähetettiin ruumiinavaukseen Bang Lamungin sairaalaan.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/