Kiinan kansalainen, jota syytettiin valheellisesta lausunnosta poliisille, vaati lähes 100,000 XNUMX bahtia varastetuksi

Pattaya-

Perjantaina 5. tammikuuta 00 klo 4 2019-vuotias Kiinan kansalainen pidätettiin ja tuotiin Pattayan poliisiasemalle syytettynä väärän lausunnon antamisesta poliisille.

Jihong Mao, 26, oli aiemmin kertonut poliisille, että hänellä oli kahden Kiinan kansalaisen varastama Gucci Bag, joka sisälsi lähes 100,000 XNUMX bahtia käteistä hänen hotellihuoneestaan. Poliisi kuitenkin epäili tätä väitettä ja tutki tapausta tarkemmin.

Poliisiviranomaiset ilmoittivat lehdistölle, että herra Maolla oli henkilökohtainen riita Liang Yaxin, 27, ja hänen tyttöystävänsä Li Yingin, 25, kanssa, myös kiinalainen. He olivat ystävystyneet ja tavanneet lentokentällä ja matkustaneet Pattayalle yhdessä taksilla Mr. Yaxin mukaan. He joutuivat kuitenkin henkilökohtaiseen kiistaan, jossa väitetään, että toinen osapuoli pyysi toista osapuolta antamaan heille maksua vastaan ​​kierroksen Pattayassa.

Mao oli poliisin mukaan järkyttynyt tästä tilanteesta ja osapuolten välisestä seurauksesta ja päätti tehdä poliisille väärän ilmoituksen varkaudesta.

Mao saa syytteen valheellisen lausunnon antamisesta poliisille, josta seuraa mahdollisesti raskaat sakot ja mahdollinen vankeusaika.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/