Yhdysvaltain armeijan vaimon murhasta syytetty Deserter pakeni Thaimaahan, mahdollisesti Pattayalle

INDIANAPOLIS - Fort Carsonissa sijaitsevaa 21-vuotiasta yhdysvaltalaista sotilasta syytetään siitä, että hän lensi Coloradosta Indianapolisiin tappamaan vieraantuneen vaimonsa, heitti tämän ruumiin roskakoriin ja pakeni Thaimaahan.

Peter Liania syytettiin murhasta keskiviikkona Khuang Parin kuolemassa, jonka ruumis löydettiin matkalaukusta Indianapolisin roskapostista 23. joulukuuta.

Par, 27, asui Lianin kanssa lähellä Fort Carsonia Colorado Springsissä, mutta oli palannut perheen luo Indianapolisiin sen jälkeen, kun hän syytti miestään pahoinpitelystä häneen 30. marraskuuta, Indianapolisin poliisi Det. Christopher Craighill sanoi tuomioistuimessa.

Khuang Par

Lian matkusti Indianapolisiin kolme viikkoa myöhemmin, 22. joulukuuta. Lentotiedot osoittavat, että hän lensi Bangkokiin kaksi päivää myöhemmin. Hän ei palannut Fort Carson ja Yhdysvaltain armeija pitää sitä karkurina, Craighill sanoi. Hänen nykyistä sijaintiaan ei tiedetä, vaikka hänen epäillään olevan Bangkokissa tai Pattayassa.

  3. joulukuuta Par sai oikeuden määräyksen pitää Lian poissa hänestä. Colorado Springsin poliisi oli pidättänyt hänet muutama päivä aiemmin, ja häntä syytettiin pahoinpitelystä ja perheväkivallasta hyökättyään hänen kimppuunsa.

"Neiti. Par kertoi tätä tapausta tutkiville Coloradon poliiseille, että hän ja (Lian) riitelivät hänen palaamisestaan ​​Indianaan. Syntyi fyysinen riita, ja Peter alkoi tukehduttaa häntä toisella kädellä kaulan ympärillä ja sitten molemmat kädet kaulan ympärillä, Craighill sanoi.

"Lian kertoi upseereille vapauttaneensa painetta Parin kaulan ympäriltä, ​​ja ennen kuin hän ehti kävellä ulos ovesta, hän huusi "Aion tappaa sinut", hänen äidinkielellään burma, Craighill sanoi.

Jos näet herra Lianin, ilmoita hänestä paikallisille viranomaisille tai ota yhteyttä Yhdysvaltain suurlähetystöön. Lisäksi kaikkia, joilla on tietoa, kehotetaan ottamaan yhteyttä murhatoimistoon numeroon 317-327-3475 tai Crime Stoppersiin numeroon 317-262-TIPS.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/