463 ihmistä kuoli uudenvuoden aikana seitsemän kuolinpäivän aikana Thaimaassa, lähes uusi ennätys.

Yhteensä 463 ihmistä on kuollut liikenneonnettomuuksissa Thaimaassa kuluneen viikon aikana, kun maan tunnetusti tappavat tiet olivat jälleen uuden vuoden aikana rattijuoppien umpeen.

Maan tieliikenneturvallisuuskeskus sanoi, että poliisin "Seitsemän vaarallisen päivän" uhriluku nousi 40:llä viime vuoden 423:sta ja jää vain ennätykselliseen 478:aan vuonna 2017.

Rattijuopumus oli listattu syyksi 40 %:iin 3,791. joulukuuta ja 27. tammikuuta välisenä aikana ilmoitetuista 2 3,892 törmäyksestä. Tänä aikana loukkaantui 4,005 3,841 ihmistä, mikä on vähemmän kuin viime vuonna XNUMX XNUMX. Vaikka tämän vuoden kuolonuhrien määrä kasvoi, törmäysten määrä laski hieman XNUMX XNUMX:stä.

Ylinopeus oli tämän vuoden toiseksi raportoitu törmäyssyy, 28 %. XNUMX prosenttia kolareihin osallistuneista ajoneuvoista oli moottoripyöriä.

Viime kuussa Maailman terveysjärjestö (WHO) raportoi, että Thaimaan liikenneonnettomuuksissa kuolleisuus oli 32.7 ihmistä 100,000 XNUMX:sta, mikä on Kaakkois-Aasian korkein. Järjestö on syyttänyt Thaimaan viranomaisia ​​siitä, että ne eivät ole noudattaneet liikenneturvallisuussääntöjä tehokkaasti, minkä vuoksi monet kuljettajat lähtevät teille humalassa tai ilman ajokorttia.

Viime vuoden ennätyskuolemien raportoinnin jälkeen Liviu Vedrasco WHO:sta sanoi, että vaikka seitsemän vaarallista päivää sai paljon huomiota, huono liikenneturvallisuus oli ympärivuotinen ongelma Thaimaassa. "Tiet Thaimaassa ovat vaarallisia joka päivä, ei vain seitsemän", hän sanoi.

WHO:n mukaan Libya on ainoa maa, jossa on korkeampi kuolleisuus tieliikenneonnettomuuksissa. Vuonna 2015 järjestö raportoi, että Afrikan maassa kuoli 73.4 100,000 XNUMX ihmistä kohti.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/