Uudenvuodenaaton joukkoammuskelu päättyi seitsemään kuolemaan, mukaan lukien epäilty Etelä-Thaimaassa

Reuters -

Joukkoampuminen tapahtui noin 10 minuuttia puolenyön jälkeen, kun perhe oli osallistumassa uudenvuodenaaton juhliin Phaton alueella, joka sijaitsee Chumphonin maakunnassa Etelä-Thaimaassa.

Poliisi sanoi, että epäilty Sucheep Sornsung suuttui, koska hän ei tuntenut olevansa tervetullut vaimonsa perheelle ja tunsi olevansa huomiotta jätetty. Hän otti aseensa esiin heidän istuessaan pöydän ääressä ja avasi tulen.

Hyökkääjä ampui kuusi ihmistä, mukaan lukien yhdeksänvuotias poikansa ja kuusivuotias tyttärensä. Myös neljä 47–71-vuotiasta aikuista sai surmansa. Sornsung teki sitten itsemurhan kääntämällä aseen itseään vastaan.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/