Samaa sukupuolta olevien avioliitto ja lasten adoptio samaa sukupuolta oleville pareille laillistettiin Thaimaassa

Bangkok-

Jos olet vähintään 20-vuotias ja jollain teistä on Thaimaan kansalainen, voit pian mennä naimisiin Thaimaassa samaa sukupuolta olevana parina.

Hallitus on hyväksynyt siviiliparisuhdelain, joka tasoittaa tietä Thaimaasta tulla ensimmäisenä Aasian maaksi, joka hyväksyy samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Hallituksen eilen hyväksymä nykyinen lakiesitys sallii samaa sukupuolta olevien parien adoptoinnin, sanoo pääministerin kansliaan neuvonantaja Nathporn Chatusripitak.

Tämä uutinen tulee samana päivänä, kun hallitus hyväksyi lääketieteellistä marihuanaa koskevaa lainsäädäntöä.

Samaa sukupuolta olevien avioliittojen kannattajat ilmoittivat olevansa erittäin tyytyväisiä uutiseen ja juhlivat koko maassa viime yönä.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/