24-vuotias kambodžalainen pidätettiin 15-vuotiaan tytön kuolemasta Pattayalla

Pattaya-

Pattayan asemapäällikkö Pol Col Apichai Krobpech on ilmoittanut pidättäneensä 24-vuotiaan kambodžalaisen miehen 15-vuotiaan tytön kuoltua Saraburista viime viikolla.

Wichayaphat Nannithichote löydettiin kuolleena Benjarongin asunnoista Soi Korphaista.

Nainen, joka kertoi olevansa vainajan työtoveri, löysi ruumiin sen jälkeen, kun hän ei saapunut töihin karaokeloungessa.

Pattaya News raportoi, että 24-vuotias Jan Sukphiap eli "F" pidätettiin hänen majoituksessaan.

Hän oli työntekijä "Khong Jing Club" karaokeloungessa Soi Lang Talad Sophonissa.

Syytetty sanoi, että uhri oli tuntemansa loungen asiakas. Hän kertoi, että loungen sulkemisen jälkeen hän vei uhrin hänen huoneeseensa ja harrastanut seksiä hänen kanssaan. Hän väittää, että seksin jälkeen hän jännittyi ja lakkasi hengittämään. Hän väittää joutuneensa paniikkiin ja jättäneensä hänet sinne.

Alkuperäinen video ja kuvat paikasta näyttivät osoittavan, että nainen oli kärsinyt haavoista, mikä ei ollut sopusoinnussa hänen tarinansa kanssa, mutta hänen ruumiinsa hajoaminen oli edistynyt.

Häntä syytetään yli 15-vuotiaan mutta ei vielä 18-vuotiaan tytön ottamisesta pois vanhemmiltaan ja tuottamuksesta tämän kuolemaan. Häntä syytetään myös ruumiin kätkemisestä ja sekaantumisesta. Hänen on myös kerrottu jääneen oleskeluajan yli.

On huomattava, että tämä on jossain määrin ristiriidassa syytteen thai-kielisen kuvauksen kanssa, jonka mukaan uhri ei ollut vielä 15-vuotias.

Kambodžalainen on nyt pidätettynä.

Videolla näkyy, että pariskunta saapui rikospaikalle viime viikon maanantaiaamuna. Noin kaksi tuntia myöhemmin miehen nähtiin lähtevän.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/