Moottoripyörätaksinkuljettaja pidätettiin venäläisten turistien puhelimen varkaudesta

Pattaya-

Thaimaalainen mies pidätettiin keskiviikkona, koska hän kieltäytyi palauttamasta älypuhelinta venäläiselle turistille, joka pudotti sen Etelä-Pattayan tielle kolme päivää sitten.

Pattayan poliisipäällikkö Pol eversti Apichai Krobphet sanoi, että Niyom Sukcharoen, 64, joutui syytteeseen varkaudesta, koska hän kieltäytyi ilmoittamasta Xiaomi Mi8 -älypuhelimen löytämisestä.

Apichai sanoi, että poliisi jäljitti ja pidätti Niyomin sen jälkeen, kun Mikhail Sizov, 29, teki poliisille valituksen myöhään sunnuntai-iltana siitä, että hän pudotti puhelimensa vahingossa ravintolan eteen Soi 7:n sisäänkäynnillä Etelä-Pattayalla ja joku otti sen.

Silminnäkijät kertoivat poliisille nähneensä taksimoottoripyöräilijän ottavan puhelimen ja ajavan pois.

Niyom sanoi, että joku soitti puhelimeen, kun hän otti sen, mutta päätti olla vastaamatta siihen ja vei sen kotiin ennen pidätystä. Poliisi tutki CCTV:tä alueella ja pystyi jäljittämään Sukcharoenin hänen moottoripyörämerkkiensä perusteella. He pidättivät hänet kotonaan, jossa hänellä oli vielä hallussaan 13,000 XNUMX bahtin puhelin.

Sizov, joka on omassa maassaan poliisi, kehui poliisia kameran edessä nopeasta työstä varkaan kiinni saamiseksi. Hän ja poliisipäällikkö Apichai Krobpech esittivät uudelleenesityksen varkaan kanssa 19. joulukuuta 2018.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/