Maaliikenneosaston päällikkö sanoo, että Thaimaan tiekuolemien tavoite uudenvuoden aikana on nolla

Maaliikenneministeriön päällikkö Pheeraphon Thawornsupcharoen on antanut rohkean lausunnon liittyen joukkoliikenteeseen Thaimaassa uudenvuoden lomien aikana.

Hän on sanonut, että hänen tavoitteenaan on nolla kuolemantapausta.

Tätä varten hän tarkastaa kaikki ajoneuvot ja kuljettajat.

Etenkin linja-autoasemilla ja ajoneuvojen pysäköinnillä tulee olemaan paljon kuljettajan alkoholitestejä. Kaikki heidän lisenssinsä tarkistetaan.

Hän oli myös päättänyt, ettei yksikään matkustaja jää jumiin. Viestintäministeriön ohjeiden mukaisesti reiteille lisätään ylimääräisiä ajoneuvoja, jotta kukaan ei joudu pettymään.

Hän esitteli "Smart Bus Terminal" -nimisen järjestelmän, joka valvoo saapumisia ja lähtöjä "reaaliajassa" käyttämällä linja-autoasemien pääohjauspaneelia ja sovellusten apua.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/