Brittituristi löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Bangkokissa epäilyttävissä olosuhteissa

Bangkok-

Associated Press raportoi tänään, että 31-vuotias brittituristi Luke Ramage löydettiin hotellihuoneesta Bangkokissa perjantai-iltana kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa.
Mr. Ramage, kahden lapsen isä, joka omisti oman siivousyrityksen Consettissa, oli juuri saapunut Thaimaahan tunteja aikaisemmin. Hän oli julkaissut tulevasta matkastaan ​​Facebookissa ja oli suunnitellut aloittavansa Bangkokista, vierailevan Pattayalla ja matkustavansa sitten maalle.

Bavana-hotellin vastaanottovirkailija kertoi lehdistölle, että tuntematon mies, joka kertoi olevansa Mr. Ramagen ystävä, tuli tiskille ja sanoi, että Lukella on ongelma ja hän tarkastaa hänet. Vastaanottovirkailija teki niin ja ilmoitti löytäneensä hänet kuolleena sängyssään.
Huone ilmoitettiin ryöstetyksi ja kassakaappi auki ja tyhjäksi. Mr. Ramagen epäillään olevan mustelmia ja jälkiä kehossaan, jotka olivat sopusoinnussa tappelun tai tappelun kanssa. Hänen matkatavaransa olivat avaamattomia eikä niitä ollut purettu.

Vastaanottovirkailija palasi vastaanottoon soittaakseen poliisille ja huomasi, että tunnistamaton mies, joka väitti olevansa Mr. Ramagen ystävä, oli kadonnut.
Mr. Ramage oli julkaissut Facebookissa sisäänkirjautumiset eri hotelliin tunteja aikaisemmin ja kahden tuntemattoman miehen kanssa viestin paikallisessa baarissa tunteja ennen kuolemaansa.

Poliisi tutkii tapausta ja tarkastaa kamerat. Perheelle ja suurlähetystölle on ilmoitettu kuolemasta.

Pidämme sinut ajan tasalla tästä kehitystarinasta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/