Thainainen huume ja ryösti brittimiehen Pattayalla

Pattayalainen brittimies kertoo joutuneensa huumeiksi ja ryöstetyksi tavattuaan naisen kadulla ja vienyt hänet takaisin huoneeseensa.

George Andrew Lerce, 56, kertoi poliisille, että hän oli ollut ulkona juomassa perjantai-iltana ja meni 7-Eleveniin ennen kuin palasi huoneistohuoneeseensa.

Kuitenkin 7-Elevenin ulkopuolella häntä lähestyi kaksi naista, joista toinen pyysi mukaansa, koska hänellä ei ollut paikkaa yöpyä.

Hän sanoi, että yksi naisista väitti, ettei hänellä ollut minnekään yöpyä, ja kysyi, voisiko hän jäädä hänen huoneeseensa. Hän suostui ja vei "erittäin mukavan" näköisen naisen takaisin huoneeseensa, koska hän sanoi olevansa laupias samarialainen.

Herättyään lauantaiaamuna hän kuitenkin löysi huoneestaan ​​yli 1,000 3,000 puntaa ja 100,000 7 bahtia käteistä sekä koruja yli XNUMX XNUMX bahtin arvosta, eikä XNUMX-Elevenin ulkopuolella tapaama tyttöystävä ollut missään. nähty.

Herra Lerce löysi myös pienen muovipussin, joka näytti sisältävän unilääkkeitä.

Mr. Lerce sanoi, että nainen oli varmasti lisännyt hänen juomaansa pillereillä, odottanut, kunnes hän nukahti ja varasti tavarat hänen huoneestaan.

Poliisi kertoi etsivänsä naista ja julkaissut naisesta kuvan, joka on saatu asunnon CCTV:stä.

He sanoivat myös yrittävänsä selvittää, mitä herra Lercen huoneesta löydetyt pillerit tarkalleen ovat.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/