Venäjän kansalainen pidätettiin varkaudesta venäläiseltä Pattayalla

Pattaya-

29-vuotias Venäjän kansalainen Artem Kuliasov otettiin tänään kiinni asunnostaan ​​Pattayassa, ja häntä syytettiin kannettavan tietokoneen ja henkilökohtaisten asiakirjojen varastamisesta 35-vuotiaalta Alexsandre Kuznetsovilta, Venäjän kansalaiselta.

Hän pyysi poliiseja olemaan pidättämättä häntä, kun he saapuivat, koska hän ilmoitti, että hänellä oli HIV eikä hän voinut hakea asianmukaista hoitoa vankilassa.

Poliisi kuitenkin tarkasteli hänen sairaushistoriansa tänä iltapäivänä eivätkä löydä totuutta väitteelle, että hänellä on HIV.

Hra Kuliasov, joka oli molempien miesten mukaan Alexsandren läheinen ystävä, kertoi menneensä eilen, 14. joulukuuta 2018, käymään Kuznetsovin luona hänen Pratamnakin kukkulalla sijaitsevassa huoneistossaan.

Saapuessaan hän kuitenkin huomasi, että Kuznetsov ei ollut kotona ja hänen epäillään ottaneen kalliin kannettavan tietokoneen ja useita henkilökohtaisia ​​asiakirjoja. Hän sanoi, että ovi oli auki.

Kuznetsov palasi kotiin huomatakseen, että huone oli ryöstetty ja hänen henkilökohtaiset tavaransa kadonneet, ja soitti poliisille. Poliisi tarkasti CCTV:n yhdessä Kuznetsovin kanssa, joka tunnisti ystävänsä varkaaksi.

Pattayan poliisi suoritti tänään iltapäivällä Thaimaan lain mukaisen uudelleensäädöksen epäillyn kanssa, jota syytetään varkaudesta ja joka todennäköisesti karkotettiin maasta. Toimittajien mielestä miehet eivät todennäköisesti ole enää ystäviä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEMies väitti poliisille, että hänellä oli HIV välttääkseen pidätyksen.
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/