Norjalainen nainen putosi Pattaya-hotellin neljännestä kerroksesta ja selvisi hengissä

Sanook kertoi, että norjalainen nainen putosi pattayalaisen hotellin neljännestä kerroksesta aikaisin perjantaiaamuna.

Kesti kaksi tuntia, ennen kuin hänet löydettiin makaamasta hotellin viereisestä rakosta.

Hän oli veren peitossa ja loukkaantui vakavasti. Sawang Boriboonin pelastuspalvelut ottivat hänet paikalle noin kello 6 ja vietiin paikalliseen sairaalaan.

Hänet oli lopulta löytänyt joku kävelyltä, joka varoitti hotellin turvallisuutta.

Sanookin mukaan ei ole vielä viitteitä siitä, miksi nainen kaatui.

Naista tai hotellia ei nimetty.

SOURCESanook
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/