Poliisiviranomaiset etsivät karaokea Bang Lamungissa, jonka väitetään tarjoavan alaikäisille prostituutiota

Banglamung-

Chonburi immigration chief Pol Col Songprote Sirisukha, local law enforcement and child protection services conducted a sting yesterday at a Karaoke lounge called Krua Lakhana in Bang Lamung.

The establishment was found to have two girls under the age of 18 available at 1,500 baht a time for sex.

Daily News reported that Krua Lakhana was frequented by both foreign and Thai tourists.

Arrested was manager in charge Lakhana Patthama, 46, who will be charged with human trafficking.

Taken into evidence was the money used in the sting after an undercover officer arranged for an underage girl to be taken to a hotel.

SOURCEDaily News
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/