Poliisiviranomaiset etsivät karaokea Bang Lamungissa, jonka väitetään tarjoavan alaikäisille prostituutiota

Banglamung-

Chonburin maahanmuuttopäällikkö Pol Col Songprote Sirisukha, paikalliset lainvalvonta- ja lastensuojeluviranomaiset suorittivat eilen piston Krua Lakhana-nimisessä karaokeloungessa Bang Lamungissa.

Laitoksella havaittiin olevan kaksi alle 18-vuotiasta tyttöä saatavilla seksiin hintaan 1,500 bahtia.

Daily News raportoi, että Krua Lakhanassa kävi sekä ulkomaisia ​​että thaimaalaisia ​​turisteja.

Pidätettynä oli johtaja Lakhana Patthama, 46, jota syytetään ihmiskaupasta.

Todistukseksi otettiin pistossa käytetyt rahat sen jälkeen, kun salapoliisi järjesti alaikäisen tytön viemisen hotelliin.

Tilaa
SOURCEDaily News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/