Pattayan poliisi pidätti väitetyn huumejuoksulaisen, jolla oli 200,000 XNUMX Meth-pilleriä

Pattaya-

Poliisi pidätti väitetyn 46-vuotiaan huumejuoksilijan ja 200,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä Pattaya Cityssä, Chon Burin poliisipäällikkö kenraalimajuri Nanthachat Supamongkol kertoi lehdistötilaisuudessa torstaina.

Epäilty Sopon Saimee, 46, kertoi poliisille, että hän toimitti huumeita jengin johtajalle, joka asui Pohjois-Thaimaassa.

Hänelle maksettiin 3,000 20,000 Bt XNUMX XNUMX meth-pillerin toimituksesta, Nanthachat sanoi.

Ilmoittajan vihjeen jälkeen Sopon pidätettiin aiemmin tällä viikolla huoltoasemalla Sukhumvit Highwayn Chon Burin sisääntulokaistalla Pohjois-Pattayalla 60,000 XNUMX meth-pillereillä, jotka hänen oli määrä toimittaa asiakkaalle.

Hänen asunnossaan Ayutthayassa tehdyssä etsinnässä löydettiin vielä 40,000 XNUMX metam-pilleriä.

Epäillyn tietojen perusteella poliisi haki myös toiset 100,000 XNUMX meth-pilleriä Kanchanapisek Roadin vierestä Bangkokin Bang Khaen kaupunginosassa, jotka hänen oli määrä noutaa myöhemmin, Nanthachat sanoi.

Poliisi kertoi, että Sopon oli pidätetty 2,900 2000 meth-pillerin hallussapidosta Samut Prakanissa vuonna 17. Hänet tuomittiin 2016 vuodeksi vankeuteen ja vapautettiin heinäkuussa XNUMX. Häntä vastaan ​​tulee myös tällä kertaa samanlaisia ​​syytteitä.

SOURCEKansakunta
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/