Hollantilainen nainen seisomassa Jomtien Beachillä loukkaantui ylinopeudessa vesiskootterissa (video)

Jomtien-

Jet Ski -kuljettaja on pidätettynä onnettomuuden jälkeen, jossa hollantilainen turisti Wendy Wijmenga, 42, joutui sairaalaan eilen 13. joulukuuta 2018 noin kello 1 Jomtien Beachillä.

Turistitoverit kertoivat, että hollantilainen nainen oli tulossa veteen Jomtienissa, kun kiihtyvä Jet Ski juoksi rannalle ja lensi hänet hiekkaan.

Sawang Boriboon pelastus paikalle ja vei hänet Bangkokin Pattayan sairaalaan. Hän näytti kärsineen mahdollisista polvi- ja jalkamurtumista.

Kuljettaja Pornthiwa Karakate, 22, kertoi yrittäneensä välttää toista turistia uimassa vedessä ja päätyneensä hollantilaisen turistin sisään täydellä nopeudella.

Hän kertoi lainanneensa vesiskootteria ystävältään. Hänellä ei ollut lupaa.

Poliisi vei hänet pois syytteeseenpanoa varten. Tänään, 14. joulukuuta 2018, herra Karakate, poliisipäällikkö Apichai Krobpech, apulaispormestari ja useat muut kaupungin viranomaiset vierailivat Miss Wijmengan luona Bangkokin Pattayan sairaalassa.

  Kaupunki lahjoitti 20,000 XNUMX bahtia hänen toipumiseensa ja antoi hänelle kukkia ja pyysi anteeksi tapahtunutta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/