Ranskalainen turisti ampui kuoliaaksi Bangkokissa virkamiehen toimesta

Bangkokin poliisikersantti on ilmoittanut itsensä, kun väitetään ampuneen ranskalaisen turistin keskiviikkoaamuna nyrkkitaistelun jälkeen Bangkokin baarissa.

Lumpinin poliisiasemalle määrätty vanhempi kersantti Maj Kantapong Huadsri antautui pian tapahtuman jälkeen.

Hänen kollegansa oli jo kutsuttu Trendy Buildingin pohjakerrokseen, jossa ranskalainen Malik Djamel, 35, makasi kuolleena donitsipajan edessä luotihaavan päähän ja rintaan. Mr. Djamel oli ammuttu yhteensä kahdesti.

Hänen thaimaalainen tyttöystävänsä, joka tunnistettiin vain Kwanjiraksi, kertoi poliisille, että Djamel oli riidellyt thaimaalaisen miehen kanssa Lucky Shot -baarissa Sukhumvit Soi 11/1 muutama tunti aiemmin. Väitteen väitettiin liittyvän tyttöystävän mustasukkaisuudesta. Sanallinen riita eteni nyrkkitaisteluksi, jonka todistajien mukaan ranskalainen voitti, jolloin thaimaalainen vetäytyi ja pakeni. Hän kertoi, että molemmat miehet olivat tapahtumahetkellä humalassa.

Kwanjira sanoi, että hän ja Djamel olivat palaamassa huoneeseensa Trendy Buildingin kahdeksannessa kerroksessa, kun herra Huadrsi ilmestyi uudelleen ja ampui poikaystävänsä kuoliaaksi Dunkin Donuts -liikkeen edessä kauhistuneiden sivullisten edessä.

Murha tallentui turvakameraan ja ampujan epäillään olevan Kantapong.

Maahanmuuttoviraston päällikkö kenraaliluutnantti Surachate Hakpal neuvoi Lumpinin aseman tutkijoita käsittelemään tapausta tiukasti lain mukaisesti ja olemaan yrittämättä auttaa kollegansa.

Lehdistöaikana kerrotaan, että herra Kantapongia uhkaa Thaimaan lain mukainen enimmäisrangaistus ja hänet on erotettu poliisin viralta. Ranskan suurlähetystölle on ilmoitettu, ja se työskentelee poliisiviranomaisten kanssa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko miehen perheelle ilmoitettu. Mr. Djamel oli asunut Thaimaassa jonkin aikaa ja tyttöystävänsä mukaan etsinyt täältä vakituista työtä.

Tilaa
SOURCEThe Nation, Bangkok Post, Associated Press, KhaoSod englanti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/